28 Şubat 2024

Yükleniyor...
Armutlu İlçe Hastanesi Ağustos 2007 tarihinden itibaren 3 katlı ve 8 dönüm arazi üzerine kurulu yeni binasında hizmet vermektedir. Yatak sayısı 16’dır. Armutlu İlçe Hastanesinde 2 ambulans ve 2 hizmet aracı ile görev yapılmaktadır.
        İlçemizde sağlık hizmetleri İlçe Hastanesi ve Toplum Sağlığı Merkezi eliyle yürütülmektedir. Toplum Sağlığı Merkezi bünyesinde Entegre B Tipi 112 Acil Yardım İstasyonu bulunmaktadır. İlçemizin Aile Hekimliği uygulamasına dâhil edilmesiyle birlikte 5 Aile Hekimi hastane binasında hizmet vermeye başlamıştır. Uygulama ile birlikte Kapaklı ve Fıstıklı Sağlık Ocakları Sağlık Evine dönüştürülmüştür.

Halen Hastanemiz bünyesinde;
• Acil Polikliniği,